Gdzie wpisać vavada promo code w aplikacji mobilnej
Hej, mam problem bo zainstalowałem apkę na telefonie i chciałbym wykorzystać kod promocyjny, którego dostałem na maila, ale nie mogę znaleźć miejsca, gdzie się go wpisuje. W wersji przeglądarkowej było to proste, bo od razu przy depozycie pokazywało się pole, ale tutaj nic takiego nie widzę, a przeklikałem już chyba wszystkie zakładki. Czy ktoś z was używa apki i wie, gdzie to jest ukryte, bo to strasznie irytujące, że muszę szukać czegoś tak podstawowego? Może trzeba najpierw coś kliknąć albo przejść do ustawień konta, żeby ta opcja się pojawiła? Nie chciałbym przegapić okazji na dodatkowe środki, a nie mam teraz dostępu do komputera, żeby zrobić to w przeglądarce. Pomóżcie, proszę.
- Leagueoflegends
Też na początku miałem podobny problem, bo interfejs mobilny jest trochę inaczej zorganizowany niż strona desktopowa, więc łatwo przeoczyć to pole. W aplikacji musisz wejść w zakładkę depozytu, a następnie wybrać metodę płatności, którą chcesz użyć – dopiero wtedy pojawi się dodatkowy przycisk lub link z napisem "Masz kod promocyjny?" lub "Wpisz bonus". Po kliknięciu w ten tekst rozwija się małe okienko, gdzie możesz wpisać swój kod, a dopiero później zatwierdzić kwotę wpłaty. Jeśli nadal nie widzisz tej opcji, to spróbuj zaktualizować aplikację do najnowszej wersji, bo starsze buildy często mają ukryte lub przeniesione elementy interfejsu. Inną sztuczką jest chwilowe przełączenie się na wersję przeglądarkową bezpośrednio w telefonie – wtedy strona wyświetla się tak samo jak na komputerze i pole jest od razu widoczne. Pamiętaj też, że niektóre kody wymagają aktywacji przed wpłatą, a nie w trakcie, więc sprawdź regulamin swojego promocyjnego maila. Ja osobiście korzystam z tej metody od jakiegoś czasu i zawsze udaje mi się bez problemu wykorzystać dostępne oferty. Jeśli nadal masz trudności, to wejdź na vavada promo code i przeczytaj instrukcję, która jest dołączona do każdego kodu. Powodzenia i nie rezygnuj, bo bonus naprawdę jest wart zachodu.