Mostbet Azərbaycan üçün əlaqə nömrəsi lazımdı
Salam dostlar. Mən mostbet az elaqe nomresi axtarıram. Hesabımla bağlı ciddi problem var, pul yatırdım amma əks olunmayıb. 5 saat keçdi. Canlı chatda robot cavab verir, menecer çıxmır. Zəhmət olmasa, bir telefon nömrəsi lazımdır. Kimsə zəng edib müştəri dəstəyinə çatıbsa, yazsın. Çox əsəbiyəm. Təşəkkürlər.
Ay dostum, səni başa düşürəm. Mostbetin Azərbaycan üçün ayrıca telefon nömrəsi yoxdur. Bu, çoxlarını əsəbiləşdirir. Onlar yalnız onlayn dəstəklə işləyirlər – email, canlı chat və Telegram bot. Canlı chatda robot avtomatik cavab verir, amma sən "operator" və ya "insan lazımdır" yaz, bir neçə dəfə təkrarla. Sistem səni növbəyə qoyacaq. Bəzən 15-20 dəqiqə gözləmək olar.
Ən sürətli yol Telegram botudur. Onların rəsmi kanalında bot linki var. Orada yaz, adətən 1-2 saata cavab gəlir. Email də var, amma 24 saat çəkə bilər. Sənə işləyən link budur: mostbet az elaqe nomresi Oraya keç, "Əlaqə" bölməsində bütün üsullar yazılıb. Pulun itməyəcək, sadəcə vaxt lazımdı. Bankdan çəkilibsə, gec-tez düşəcək. Mən də bir dəfə belə olmuşam, 6 saatdan sonra pul gəldi. Səbirli ol.
Ən sürətli yol Telegram botudur. Onların rəsmi kanalında bot linki var. Orada yaz, adətən 1-2 saata cavab gəlir. Email də var, amma 24 saat çəkə bilər. Sənə işləyən link budur: mostbet az elaqe nomresi Oraya keç, "Əlaqə" bölməsində bütün üsullar yazılıb. Pulun itməyəcək, sadəcə vaxt lazımdı. Bankdan çəkilibsə, gec-tez düşəcək. Mən də bir dəfə belə olmuşam, 6 saatdan sonra pul gəldi. Səbirli ol.